افزایش اجاره‌بهای منازل مسکونی بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال قبل (در مبلغ رهن و اجاره) در نهاوند ممنوع می‌باشد

صرف برگزاری جلسات بدون خروجی ملموس قابل قبول نیست/ مردم باید نتیجه نظارت‌ها، بازرسی‌ها و تصمیمات مسئولان را در بازار و بر سر سفره خود احساس کنند

فعالیت قرارگاه نظارت بر بازار در نهاوند؛ ۳۲ تیم در میدان رصد و پایش قیمت‌ها

ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

  • کد خبر : 20577

صدای نهاوند:
سرپرست فرمانداری نهاوند، گفت: مجموعه فرمانداری نهاوند از هیچ گونه حمایتی در راستای پیشبرد اهداف اداره سوادآموزی جهت ریشه‌کنی بیسوادی در سطح شهرستان دریغ نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، جعفر سلگی در جلسه‌ی تجلیل از آموزش‌دهندگان سوادآموزی نهاوند گفت: اداره سوادآموزی نهاوند در سال های اخیر در سطح استان عملکرد درخشانی داشته است و در سال تحصیلی گذشته نیز موفق به کسب رتبه اول استان گردید که امیدواریم امسال نیز این موفقیت تکرار شود. 

وی افزود: علاوه بر اداره سوادآموزی که زیرمجموعه‌ی آموزش وپرورش می باشد، اداره‌ی آموزش وپرورش نهاوند در سایر حوزه ها همواره در سطح استان همدان جزو برترین ها بوده است که جای دارد از سایر پرسنل آموزش وپرورش، در سطح اداره و مدارس تشکر و قدردانی نمایم.

سلگی در ادامه با اشاره به اهمیت بحث سوادآموزی تصریح کرد: خوشبختانه در سال های اخیر کسانی که در کلاس های سوادآموزی شرکت می کنند، علاوه بر یادگیری سواد، مهارت هایی از جمله خیاطی و قالی بافی را نیز یاد می گیرند که این امر می تواند باعث اشتغال زایی برای سوادآموزان باشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش