اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 20498

صدای نهاوند:
سرپرست فرمانداری نهاوند، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره ) در شهرستان نهاوند پروژهای تولیدی می سازد.

به گزارش صدای نهاوند، در دیدار نماینده ی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) ،مسول ستادبحران جهادکشاورزی استان، و رئیس جدید جهادکشاورزی نهاوند با سلگی سرپرست فرمانداری نهاوند ، اعلام شدکه به منظور رونق تولید در حوزه ی کشاورزی و دامپروری ،این ستاد در نهاوند پروژه ی گاوداری ۲ هزار رأسی احداث میکند.

سرپرست فرمانداری نهاوند در این جلسه گفت: خوشبختانه تسهیلات حوزه ی کشاورزی برای کشاورزانی که از کرونا و شرایط بد آب هوایی دچار خسارت شده بودند برای مدت ۳ سال استمهال شد. 

وی در ادامه گفت: امسال بیش از ۲۰۰ میلیاردتومان کمک بلاعوض به کشاورزان استان داده خواهدشد.

سلگی سرپرست فرمانداری نهاوندگفت : شهرستان نهاوند قطب کشاورزی و دامداری استان است لذا به هر میزان که در این حوزه سرمایه‌گذاری شود به همان اندازه در کاهش مشکلات اقتصادی و اشتغال زایی اثرگذار خواهد بود.

وی در ادامه افزود : خوشبختانه در کنار احداث گاوداری ۲ هزار رأسی توسط شرکت شستا گاوداری ۶ هزار رأسی در نهاوند احداث می‌شود، که سهم بسزایی در تامین گوشت،شیر و کمپوست شهرستان و همچنین نقش مهمی در ایجاد اشتغال مولد و پایدار خواهد داشت.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش