حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 20359

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند از کلاهبرداری ۴۷ میلیارد تومانی یکی از نمایندگی ایران خودرو نهاوند از مردم خبر داد.

عباس آزاد بخت در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، با بیان اینکه یکی از نمایندگی شرکت ایران خودرو نهاوند از مردم ۴۷ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده است، گفت: در این رابطه ۲۲۰ شکایت توسط شاکیان به دستگاه قضایی ارجاع شد، که از این تعداد شکایت ۱۹۶ نفر مورد قبول واقع شد و شکایت ۲۴ نفر دیگر بعلت اینکه واجد شرایط کیفری نبوده اند و بحث حقوقی بوده است به دادگستری ارجاع شده است.

آزاد بخت گفت: حسب دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر اینکه به شکایات کثیر الشاکی باید فورا رسیدگی شود، طی مدت ۴ ماه از آغاز شکایت شکات این پرونده ۲ هزارو پانصد صفحه ای بررسی و رسیدگی شده است و رای قضایی آن در روزهای آینده صادر خواهد شد.

وی گفت: برای متهم اصلی این پرونده بعنوان کلاهبردار و پدرش نیز بعنوان معاونت در کلاهبرداری کیفر خواست درخواست شده است.

دادستان عمومی و انقلاب نهاوند بیان کرد:این افراد خود را صاحب نفوذ در شرکت ایران خودرو معرفی کرده اند و با جذب پول مردم، به آنها قول تحویل خودرو داده اند.

عباس آزاد بخت افزود: امتیاز نمایندگی شرکت ایران خودرو که در اختیار این شخص قرار داشت لغو شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش