ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

  • کد خبر : 20312

صدای نهاوند:
مدیر آموزش وپرورش نهاوند، از آمادگی کامل مدارس شهرستان برای بازگشایی طبق دستورالعمل های اعلام شده خبر داد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، محمدحسین دارایی، ظهر سه شنبه در جلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان نهاوند، با بیان اینکه هیچ روش آموزشی بدیل تام و مناسبی برای آموزش حضوری نیست، اظهار داشت: طبق دستورالعمل های ابلاغی، ما از اول مهرماه نسبت به بازگشایی مدارس در چهار گام و به صورت تدریجی قدم برداشتیم.

دارایی ادامه داد: از همان ابتدا، بازدیدهای میدانی از مدارس در دستورکار قرار داشته است و مدارس نیز با تشکیل کمیته سلامت و طبق وضعیت خاص هر آموزشگاه و اخذ مجوز از اداره، طبق شیوه نامه ها نسبت به حضور دانش‌آموزان اقدام نموده اند.

مدیر آموزش وپرورش نهاوند تاکید کرد: دانش‌آموزان، اولیای محترم آنان، اصحاب محترم رسانه و سایر افراد جامعه کمک کنند تا ان‌شاءالله بازگشایی فراگیرتر مدارس و آموزش های حضوری به نحو احسن انجام شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش