ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

  • کد خبر : 20287

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند از دستگیری چهار نفر از عوامل نزاع دسته جمعی در شهر نهاوند خبر داد.

عباس آزاد بخت در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: پس از وقوع یک مورد درگیری دسته جمعی در میدان مرکزی نهاوند، بلافاصله دستور شناسایی و دستگیری مرتکبین صادر و تیمی از مأموران کلانتری  و پلیس امنیت عمومی شهرستان نهاوند عازم محل شدند.

آزاد بخت گفت: مأموران پس از حضور مشاهده کردند، چهار نفر جوان زیر ۳۰ سال با یکدیگر درگیر که بر اثر این درگیری یک نفر از این افراد نیز دچار جراحت شده‌ است.

وی بیان کرد: مأموران پس از حضور به سرعت وارد عمل شده و چهار نفر از عوامل درگیری و عامل بر هم زدن نظم عمومی و امنیت جامعه و مردم با سلاح سرد را دستگیر کردند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند گفت: با تشکیل پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب، چهار متهم دستگیرشده با قرار تأمین متناسب روانه زندان شدند.

عباس آزاد بخت با بیان این مطلب که نزاع دسته‌جمعی علاوه بر نتایج زیانباری که برای طرفین درگیری دارد، موجب اخلال در نظم و آسایش عمومی می‌شود، خطاب به افرادی که با ارتکاب چنین جرائمی موجب هراس سایرین می‌شود، افزود: به جهت صیانت از امنیت و حس امنیت شهروندان، برخورد قانونی سختی در انتظار این افراد خواهد بود و در این مسیر قاطعانه در مقابل آن‌ها خواهیم ایستاد.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش