هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 20091

صدای نهاوند:
فرمانده قرارگاه زیستی ستاد کرونا شهرستان نهاوند، گفت: امسال برنامه های مذهبی و معنوی ماه محرم و صفر در نهاوند تعطیل نمی شود اما رعایت پروتکل ها بهداشتی الزامی است.

سرهنگ علی مختاری در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: با توجه به قرمز شدن وضعیت کرونایی نهاوند، آمار مبتلایان و بستری شدگان کرونا در نهاوند رو به افزایش است.

سرهنگ مختاری گفت: در پیک پنجم کرونا برنامه ی برای تعطیلی بازار نهاوند و بر این عقیده هستیم باید روش پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا را تغییر داد.

وی افزود: تغییر کاهش ساعات اداری و تعطیلی پنجشنبه ها توسط دولت اگر چه برای مدیریت مصرف برق بود اما برای مدیریت کرونا هم بسیار موثر است. و در حال حاضر ضرورت نظارت بیشتر بر نانوایی ها و ناوگان حمل و نقل شهری ضرورت دارد.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند، بیان کرد: فرهنگ رعایت پروتکل های بهداشتی(زدن ماسک ، رعایت فاصله فیزیکی و شستن مداوم دستها) باید همچنان تقویت و اطلاع رسانی شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

کلیدواژه ها :

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش