حوزه و دانشگاه دو بال رشد و معنویت جامعه هستند/لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی در فصل سرما

فرمانده جدید انتظامی شهرستان نهاوند منصوب شد

حرکت ارزشمند و کم‌نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/ پرداخت هزینه یک سال کرایه منزل یک بانوی سرپرست خانوار و دخترش

۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

  • کد خبر : 19950

صدای نهاوند:
رئیس اداره محیط زیست نهاوند گفت: معرفی متخلفان صید غیرمجاز ماهی در رودخانه حرم آبادنهاوند به دستگاه قضایی معرفی شدند.

مهرداد سلگی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: طی گزارشی از سوی حامیان محیط زیست این شهرستان در خصوص متخلفان صید غیرمجاز ماهی، در رودخانه حرم آباد،که پس از تحقیق ، افراد شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند .

سلگی اظهار کرد: حامیان محیط زیست این شهرستان در هفته آخر اردیبهشت ماه در تعطیلات عیدسعیدفطر، طی شناسایی افرادی ناشناس که اقدام به صید غیرمجاز و در فصل ممنوعه صید، اقدام نمودندتصاویر افراد را به اداره محیط زیست ارسال نمودند که پس از شناسایی و تماس تلفنی با افراد ، متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدند.

سلگی تأکید کرد: به منظور جلوگیری از سوءاستفاده متخلفان، این اداره با گشت و کنترل‌های مستمر در مناطق شهرستان و با کمک حامیان محیط زیست از هرگونه تخلف در این حوزه ممانعت به عمل خواهد آورد. و با افراد متخلف برخورد قاطع خواهدشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش