حوزه و دانشگاه دو بال رشد و معنویت جامعه هستند/لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی در فصل سرما

فرمانده جدید انتظامی شهرستان نهاوند منصوب شد

حرکت ارزشمند و کم‌نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/ پرداخت هزینه یک سال کرایه منزل یک بانوی سرپرست خانوار و دخترش

۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

  • کد خبر : 19947

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند گفت: مغازه های ایجاد کننده سد معبر در خیابان سعدی نهاوند پلمپ شدند.

محمد حسین پور در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: شهردار نهاوند با اشاره به بند ۲۰ و تبصره بند ۲۶ قانون شهرداری ها ‌در خصوص رفع سد معبر عمومی گفت:چهار واحد تجاری ایجاد کننده سد معبر در خیابان سعدی پلمپ شدند.

حسین پور افزود:واحدهای تجاری(مغازه) که معبر عمومی را اشغال و سد کنند، در صورت بی توجهی به اخطارها و ادامه فعالیت، پلمپ می شود.

حسین پور در ادامه به صاحبان مشاغل و مغازه داران سطح شهر نیز توصیه کرد که با رعایت حدود و حریم قانونی از ایجاد سد معبر و مشکل برای شهروندان خودداری نمایند و هم چنین افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در این زمینه با متخلفان به شدت برخورد می شود.

وی در پایان با اشاره به درخواست های مکرر شهروندان برای جمع آوری دست فروشان گفت: شهرداری نهاوند با احداث بازار روز شماره ۱ و ۲ وظیفه قانونی خود را در این راستا انجام خواهد داد و از همه شهروندان خصوصا اصناف تقاضا داریم همکاری لازم را با شهرداری داشته باشند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش