افزایش اجاره‌بهای منازل مسکونی بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال قبل (در مبلغ رهن و اجاره) در نهاوند ممنوع می‌باشد

صرف برگزاری جلسات بدون خروجی ملموس قابل قبول نیست/ مردم باید نتیجه نظارت‌ها، بازرسی‌ها و تصمیمات مسئولان را در بازار و بر سر سفره خود احساس کنند

فعالیت قرارگاه نظارت بر بازار در نهاوند؛ ۳۲ تیم در میدان رصد و پایش قیمت‌ها

ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

  • کد خبر : 19881

صدای نهاوند:
رئیس اداره محیط زیست شهرستان نهاوند، گفت: بعضی از اعضای کارگروه پسماند نهاوند هنوز نسبت به پیگیری‌ و اجرای وظایف قانونی خود اقدامی نکرده‌اند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، مهرداد سلگی روز دوشنبه در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان نهاوند، اظهار کرد: متاسفانه پس از گذشت یک سال از مصوبه کارگروه پسماند مبنی بر دفع غیراصولی فاضلاب‌های شهری و مدیریت خودروهای حمل فاضلا، طرح جامع بازیافت زباله و تجمیع مکان دفن زباله شهرستانها در جنوب استان و مدیریت دفع نخاله های ساختمانی بعضی از اعضای کارگروه پسماند هنوز نسبت به پیگیری‌ و اجرای وظایف قانونی خود اقدامی نکرده‌اند.

مهرداد سلگی با اشاره به وجود آلودگی در منابع آبی گفت: متاسفانه بیشترین منبع آلوده‌کننده آب‎های زیرزمینی و رودخانه ها، ورود فاضلابهای روستایی و شهری و استفاده از سموم و آفت‌کش‌ها در بخش کشاورزی است، که تاکید بر تهیه طرح جامع مدیریت پسابها منتهی به رودخانه ها را از مسئولین متولی این موضوع را خواستار شدند.

سلگی در پایان افزود: برخی مکان های دفن زباله روستایی و شهری ، فاقد مکان مناسب و فنس کشی است، که این مکانها محل مناسبی جهت زادآوری و تامین غذای حیوانات ولگرد بخصوص سگ ها و آلودگی های زیست محیطی شده است.که در این خصوص ۸ اخطاریه به شهرداریها و دهیارهای متخلف در زمینه دفن غیر اصولی زباله ها ابلاغ شده و۳ دهیار به دلیل بی توجهی به بحث مدیریت پسماند و دفن غیر اصولی زباله ها به دادگاه معرفی شدند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش