• کد خبر : ۱۹۶۰۵

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامي استان از کشف ۴ محموله احتکار نهاده هاي دامي و لاستيک خودروهاي سنگين به ارزش ۲۰ ميليارد ريال در شهرستان نهاوند خبر داد.

به گزارش صدای نهاوند،سردار سلمان امیری بیان داشت: ماموران مبارزه با کالای قاچاق پلیس آگاهی شهرستان نهاوند با تدوین طرح مشترک و جامع پیشگیری و مقابله با کالای قاچاق و احتکار در سطح شهرستان در ۴۸ ساعت گذشته با استفاده از ظرفیت و توان موجود این طرح را در سطح شهرستان اجرا کردند.

 وی افزود: در این راستا ماموران با انجام اقدامات قانونی و اطلاعاتی چند واحد صنفی متخلف را شناسایی کردند و با همراهی اکیپ اداره صمت در بازرسی از ۲ واحد مرغداری، ۱۰۵ تن نهاده های دامی قاچاق و احتکار شده و از ۲ واحد صنفی لاستیک فروشی، ۹۰۶ حلقه لاستیک خودروهای سنگین احتکار شده را کشف کردند.

 این مقام ارشد انتظامی استان همدان در پایان با اشاره به این که بر اساس نظریه کارشناسی ارزش ریالی کالاهای احتکاری کشف شده ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده، گفت: ۴ متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن