• کد خبر : ۱۹۳۶۹

فرمانده انتظامی نهاوند:

دستگیری ۶ سارق در نهاوند

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامي شهرستان "نهاوند"، از دستگيري ۶ سارق و کشف ۶ فقره سرقت توسط ماموران انتظامي اين شهرستان خبر داد.

سرهنگ احمد ساکی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: ماموران کلانتری ۱۱ و۱۲ شهرستان نهاوند با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی در سطح حوزه استحفاظی، ۵ سارق را دستگیر کردند.

وی افزود: پس از انتقال متهمان به یگان انتظامی، یکی از سارقان به سرقت یک دستگاه دوچرخه در سطح شهر اعتراف کرد و تحقیقات از دیگر نفرات ادامه دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: ماموران پاسگاه انتظامی دهفول شهرستان نیز یک سارق سابقه دار را در حوزه استحفاظی دستگیر کردند که نامبرده در تحقیقات فنی، به ۲ فقره سرقت از اماکن دولتی و ۳ فقره سرقت از خانه باغی اعتراف کرد.

سرهنگ ساکی اظهار داشت: پلیس مواد مخدر شهرستان نیز در راستای برخورد با پدیده شوم مواد مخدر، ۱۷ نفر از معتادان و خرده فروشان مواد مخدر را جمع آوری کردند و اقدامات قانونی و قضائی در خصوص آنان انجام شد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن