هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 19289

صدای نهاوند:
مدیر آموزش و پرورش نهاوند، گفت: معلم نهاوندی 210 میلیون تومان به دانش‌آموزان و خانواده‌های آسیب دیده از کرونا کمک کرد.

محمد حسین دارایی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: یکی از معلمان خانم  نهاوند که راضی نیست نامی از آن برده شود، از مهرماه امسال تا به امروز، طی چندین نوبت کمک‌های نقدی و غیرنقدی به دانش‌آموزان و خانواده های آسیب دیده از کرونا داشته است.

دارایی گفت: این معلم نیک اندیش بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان در قالب بسته‌های غذایی، پوشاک، یخچال، بخاری، تلویزیون و… به خانواده های نیازمند کمک کرده است.

وی افزود: در روزهای اخیر نیز تعداد ۲۱ دستگاه تبلت توسط این خیّر فرهنگی گرانقدر به ارزش بالغ بر ۶۰ میلیون تومان تهیه و به دانش‌آموزان فاقد گوشی برای بهره‌مندی از آموزش‌های شبکه شاد اهدا گردیده است.

مدیر آموزش وپرورش نهاوند ضمن تشکر و قدردانی ویژه از این بانوی فرهنگیِ خیّر، از تمامی خیرین گرانقدر دعوت کرد بیش از پیش در امر تجهیز دانش‌آموزانِ فاقد امکانات سخت‌افزاری، برای بهره‌مندی از آموزش‌های مجازی شبکه شاد مشارکت نمایند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش