۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

  • کد خبر : 19136

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند گفت: خواننده و نوازنده عروسی در روستای لواشان نهاوند، بازداشت شدند.

عباس آزاد بخت در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهارکرد: از چند روز قبل نسبت به عدم برگزاری مراسم عروسی در روستای لواشان از توابع بخش مرکزی نهاوند به صاحبان عروسی هشدار و تذکر دادیم اما متاسفانه، توجهی نکردند و مراسم عروسی را با مهمانان زیاد، خواننده و نوازنده برگزار کردند.

آزاد بخت گفت: با توجه به شرایط فوق قرمز و بحرانی کرونایی نهاوند و ممنوعیت هر تجمعی، عوامل انتظامی به محل عروسی در روستای لواشان اعزام و ضمن برخورد با متخلفین که مصوبات ستاد مبارزه با کرونا را نادیده و سلامت و جان مردم را تهدید کردند، خواننده و نوازنده مراسم را بازداشت و آلات موسیقی هم ضبط و توقیف کردند.

وی با درخواست از مردم برای درک شرایط موجود و رعایت پروتکل ها و مصوبات ستاد مبارزه با کرونا گفت: با هر گونه تجمع و اجتماعی از جمله عزا و عروسی و… که جان و سلامت مردم را در این شرایط تهدید کند به شدت برخورد می شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش