حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 18475

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامی نهاوند از دستگیری ۳۴متهم درنتیجه اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی توسط یگان های اجرایی این شهرستان در ۷۲ساعت گذشته خبر داد.

سرهنگ شااحمد ساکی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: پلیس شهرستان نهاوند با در نظر گرفتن اولویت‌های شاخص در حوزه انواع جرائم و آسیب های اجتماعی وبه منظور پیشگیری از جرائم و برخورد قانونی با هنجارشکنان طرح ارتقاء امنیت اجتماعی را با بهره‌گیری از توان و ظرفیت پلیس های تخصصی در سطح شهرستان اجرا کرد.

وی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن سطح کیفی طرح اجرا شده در خصوص نتایج آن تصریح کرد در اجرای این طرح،بیش از ۲کیلو ۶۰۰گرم انواع مواد مخدر،۲۲فقره انواع سرقت و۳دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف،۷سارق و۲۷متهم در حوزه سایر جرائم دستگیر و۳۵دستگاه موتورسیکلت و۲۸ دستگاه خودرو متخلف و مزاحم توقیف شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند درپایان با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را در حوزه های مختلف جرم از طریق شماره تماس ۱۱۰با پلیس در میان بگذارند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش