مدیر آموزش و پرورش نهاوند:
“شاد”، برنامه ای بومی، ایمن و اختصاصی برای آموزش و پرورش است
صدای نهاوند:
مدیر آموزش و پرورش نهاوند، گفت: "شاد"، برنامه ای بومی، ایمن و اختصاصی برای آموزش و پرورش است.
محمد حسین دارایی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، هدف اصلی راهاندازی شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) را تداوم و پیگیری امور درسی دانش آموزان در ایام تعطیلی مدارس عنوان کرد.
دارایی گفت: در پی شیوع ویروس کرونا در جهان که منجر به تعطیلی مدارس در همه کشورها ازجمله ایران شد و نظر به اهمیت و ضرورت ادامه آموزش دانش آموزان، وزارت آموزشوپرورش با تاکید بر تداوم جریان آموزش در فضای مجازی، تلاشهای بیوقفه را در این راستا آغاز کرد و بلافاصله بعد از تعطیلی مدارس، ارائه دروس از طریق شبکه آموزش و در ادامه، شبکه چهار سیما آغاز شد و دانش آموزان طبق برنامه درسی ارائه شده، کلاس های خود را پیگیری می کردند.
وی افزود: با توجه به یک طرفه بودن آموزش های تلویزیونی، در کنار این آموزش ها، گروه های مجازی در بستر پیام رسان های داخلی شکل گرفتند و معلمان عزیز مطالب درسی را از این بستر نیز در اختیار دانش آموزان قرار داده و پیگیر امور درسی آنان بودند؛ اما آموزش و پرورش نیازمند محیطی امن، تعاملی و با امکانات بومی بود تا فقط برای آموزش استفاده شود و در مالکیت
آموزشوپرورش نیز باشد تا همان ارتباطهایی که در محیط مدرسه بین معلم و دانشآموز وجود دارد در این شبکه نیز فراهم شود.
دارایی ادامه داد: با پیگیریهای مستمر وزیر محترم آموزش و پرورش، همکاری وزارت ارتباطات و سایر مسئولان ذی ربط، پلتفرم اختصاصی آموزش و پرورش به نام “شبکه آموزشی دانش آموزان” (شاد) با مالکیت و مدیریت وزارت متبوع، در مرحله بهرهبرداری قرار گرفت.
مدیر آموزش و پرورش نهاوند تاکید کرد: استفاده از این برنامه بسیار آسان می باشد و دانش آموزان بر اساس مراحلی که باید توسط مدیر آموزشگاه و معلم مربوطه انجام شود، وارد گروه های کلاسی خود می شوند و می توانند در این گروه ها با ارتباط تعاملی با معلم و همکلاسی های خود آموزش های درسی را دریافت نمایند.
دارایی با اشاره به وضعیت استان همدان و شهرستان نهاوند در راهاندازی شبکه شاد، گفت: در مقایسه با سایر استان ها، بحمدلله استان همدان و به تبع آن شهرستان نهاوند تا به امروز در بحث راهاندازی و استفاده از این برنامه شرایط بسیار خوبی را داشته اند.
مدیر آموزش و پرورش نهاوند بیان کرد: در راستای تقویت آموزش های ارائه شده به دانش آموزان، اداره کل آموزش و پرورش استان از نیمه فروردین برنامه های آموزشی مکمل از طریق سیمای مرکز همدان و همچنین از هفته ی گذشته، برنامه های آموزش مکمل از طریق پخش رادیویی را نیز فعال نموده است و در این بستر نیز هر روزه آموزش ها به صورت استانی برای دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه ارائه می گردد؛ همچنین جهت تحت پوشش قرار دادن دانش آموزانی که تلفن هوشمند و یا اینترنت پرسرعت ندارند، اداره کل آموزش و پرورش استان اقدام به تدوین درسنامه های آموزشی برای سایر پایه های تحصیلی نموده و این درسنامه ها در سطح استان در حال توزیع می باشند.
وی ادامه داد: در شهرستان نهاوند نیز از همان ابتدای کار، کلیهی مدارس شهرستان نسبت به راهاندازی برنامه شاد اقدام نمودند و مدیران، معلمین و دانش آموزان عضو سامانه شدند، به طوری که تا این لحظه بیش از ۹۲ درصد کلاس ها در برنامه شاد تشکیل شده اند.
مدیر آموزش و پرورش نهاوند با اشاره به اینکه مطمئناً آموزش حضوریِ دانش آموزان و حضور فیزیکی در کلاس درس کامل ترین نوع آموزش می باشد، گفت: تیم پشتیبانی شاد به صورت روزانه در حال شناسایی، مرتفعسازیِ کاستی ها و ارتقای کیفیت شبکه جهت پوشش حداکثری دانش آموزان هستند.
وی در پایان تاکید کرد: دانش آموزانی که علیرغم در اختیار داشتن گوشی هوشمند تا به امروز نسبت به نصب و راهاندازی این برنامه اقدام ننموده اند، برنامه را از آدرس shaddl.medu.ir دانلود نموده و با راهاندازی آن وارد کلاس های درسی خود شوند.
بدون نظر