حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 18354

صدای نهاوند:
رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند، گفت: 5 راننده تاکسی متخلف نهاوندی که مصوبه ستاد پیشگیری ،کنترل و مقابله با کرونا را رعایت نکرده بودند، 500 هزار تومان جریمه شدند.

دکتر مومنعلی دارابی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری کرونا ، راننده های تاکسی حق سوار کردن بیش از ۲مسافر در صندلی عقب ندارند و راننده گانی که تخلف کنند با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی جریمه خواهند شد.

دارابی از  بازدید معاون سیاسی فرمانداری به همراه تیم مشترک مرکز بهداشت، تعزیرات ، صمت واماکن ازسطح شهر نهاوند بخصوص موبایل فروشی ها، بانکها دفتر پیشخوان دولت، تاکسی ها و …خبر داد، و افزود: یک قلیان سرا که بعد از دریافت تذکر همچنان مشغول به فعالیت بودند از سوی گشت‌های بازرسی شناسایی و با نظر مراجع قضایی و انتظامی پلمب شده است.

وی از ممنوعیت فعالیت برخی از واحد‌های صنفی بر اساس اطلاعیه ستاد مبارزه با ویروس کرونا خبر داد و افزود: تمامی واحد‌های آرایشگاهی زنانه و مردانه، گیم نت‌ها، قهوه‌خانه‌ها و قلیان سرا‌های نهاوند به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تا اطلاع بعدی تعطیل است مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گران‌فروشی یا احتکار می‌توانند با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش