هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 18281

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: همه نهاوندی ها در سامانه سلامت و یا ۴۰۳۰ ثبت نام کنند تا ما به سلامت اطلاعات کل افراد جامعه دست یافته و برنامه ریزی لازم جهت مقابله با ویروس کرونا انجام شود.

مراد ناصری در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد:  سامانه ۴۰۳۰ و  salamat.gov.ir برای خودارزیابی مردم دو سامانه  طراحی شده که لازم است همه افراد جامعه در این سامانه‌ها ثبت‌نام کنند تا ما به اطلاعات سلامت کل افراد جامعه دست یافته و پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های لازم را صورت دهیم.

ناصری گفت: شهرستان نهاوند دارای ۱۱ پایگاه جامع سلامت و ۷۸ خانه بهداشت روستایی است که این ظرفیت‌ها برای اجرای طرح غربالگری و شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا از امروز به‌صورت جدی‌تر و منسجم به کار گرفته خواهد شد.

وی گفت: این تعداد پایگاه و خانه بهداشت روستایی به همراه بخشداران، دهیاران و بهورزان مستقر در روستا موظف به ثبت اطلاعات ۱۸۲ هزار نفر شهروند شهری و روستایی در سامانه سلامت وزارت بهداشت هستند تا اطلاعات آماری موردنیاز در خصوص افراد مشکوک و مبتلا باهدف خدمت‌رسانی به این افراد تهیه شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش