• کد خبر : ۱۸۲۶۲

صدای نهاوند:
شهردار گیان گفت: جاده ورودی سراب گیان نهاوند بعلت جلوگیری از شیوع ویروس مرگبار کرونا همچنان مسدود است.

علی جلالی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: با دستور دادستان نهاوند و ستاد پیشگیری از کرونا ویروس سراب گیان تا اطلاع ثانوی مسدود و هیچگونه خدماتی توسط شهرداری وسایر ارگانهای ذیربط داده نخواهد شد.

وی افزود: باتوجه به اطلاع رسانی های مکرر و نصب بنر در مسیرهای ورودی شهر مبنی بر تعطیلی سراب متاسفانه شاهد تخطی تعدادی از هموطنان از اعلام فوق بوده که با پارک خودرو در فاصله ای از ورودی سراب به صورت پیاده در فضای سراب قدم می زنند که این مطلب علاوه بر داشتن مشکلات امنیتی و دامن زدن به گسترش آلودگی ویروسی تخلف محسوب میگردد.

لذا از این تاریخ به بعد در صورت مشاهده مطابق دستور قضایی خودرو توقیف و سرنشینان از طریق مراجع قضایی اعمال قانون خواهندشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن