حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 18260

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند با بیان اینکه تردد مردم در خیابان علامت خوبی نیست، گفت: زنجیره انتقال کرونا در نهاوند باید قطع شود.

مراد ناصری در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند گفت: همه مراسمات سطح شهرستان چه عزا و چه شادی به طور کامل تعطیل است و هر شخصی عامل اجتماع مردم حتی به صورت چند نفر هم باشد، از دست قانون نمی تواند فرار کند و با آن برخورد می شود.

ناصری افزود: تمام نانوایی های سطح شهر و روستا باید به دستگاه پز(کارت خوان) مجهز شوند و این دستگاه در دسترس مردم باشد و اگر نانوایی کم کاری کند و بهداشت را رعایت نکند سهمیه آرد آن قطع می شود.

فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه نانوایی‌ها محل مراجعه همه مردم است، گفت: نانوایان باید برای فروش نان از فروشنده استفاده کنند و ارتباط فرد فروشنده با نان و خمیر باید قطع شود و در خصوص استفاده از ماسک و دستکش اهتمام داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه در خانه ماندن بهترین نسخه برای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا است، گفت: متأسفانه آنچه در سطح شهرستان نهاوند مشاهده می‌شود این موضوع را نشان می‌دهد که مردم خطر ویروس کرونا را جدی نمی‌گیرند و همچنان به ترددها در خیابان‌ها ادامه می‌دهند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش