• کد خبر : ۱۸۲۴۷

صدای نهاوند:
شهردار گیان گفت: بر اساس مصوبه کمیته پیشگیری ازبیماری کرونا ورود مردم و گردشگران به سراب گیان نهاوند تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

علی جلالی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اعلام مثبت وجود بیماران کرونایی در نهاوند، مقرر شد کشاورزان بخش گیان نهاوند هر چه سریعتر نسبت به جمع آوری کود حیوانی و مرغی اقدام نمایند و تمام کلوپ های ورزشی و بازی تعطیل شوند.

جلالی گفت: نانوایی ها و مراکز فروش و فروشگاههای شهر و بخش گیان باید دستورالعمل های  بهداشتی را کاملا رعایت کنند و 
استفاده از دستکش و ماسک برای آنها ضروری است.

وی بیان کرد: افرادی که دچار سرماخوردگی شده اند، درصورت بروز اعلائم کرونا حتما به مراکز مشخص شده مراجعه و از تماس با سایر افراد خوداری کنند.

شهرداری گیان بیان کرد:مردم شهر و بخش گیان از برگزاری هرگونه تجمعات در قالب جشن، مراسمات مذهبی، مراسم ختم و غیره …..پرهیز و یا به شکل انجام شود که رعایت موارد بهداشتی کاملا رعایت و تجمعی در آنها صورت نگیرد.

علی جلالی گفت: خودروهای حمل مسافر داخل شهری و برون شهری گیان هر روز صبح و ظهر نسبت به گندزدایی داخل خودرو بوسیله یک پمپ کوچک یک لیتری اقدام نموده و ضمن زدن ماسک و دستکش محیطی سالم برای مسافران بعمل آورند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن