اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 17928

صدای نهاوند:
شهردار گیان گفت: طرح بازآفرینی برای اولین بار در شهر گیان نهاوند اجرا می شود.

علی جلالی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: نگاه فعلی به ساختارفیزیکی ونقشه ای گیان به شکلی است که اگر طرح بازآفرینی درآن اجرا نشود تبدیل بافت های فرسوده آن به نوساز با سرعت کندی انجام می شود.
جلالی گفت: برای اینکه سیمای شهر گیان همچنان بین روستا و شهربودن باقی نماند اجرای ((طرح بازآفرینی)) یک نیازجدی محسوب می شود.

وی افزود: گیان اولین شهردراستان همدان است که ازیک سال ونیم گذشته با همت شهرداری وشورای اسلامی شهرگیان بطورمستمربا حضوردرجلسات استانی وتهیه نقشه های مختلف بوسیله مهندسین و مشاورین زبده پیگیرتصویب طرح بازآفرینی بوده است که خوشبختانه اکنون در مراحل پایانی این موضوع مهم است.

شهردار گیان بیان کرد: براساس این طرح با توجه به اینکه گیان روی گسل زلزله هست ۷۰ درصد ساختمان های شهرگیان بعنوان بافت فرسوده شناسایی شده است که بودجه واعتبارات خوبی برای اعطای وام وتسهیلات برای نوسازنمودن این بافت ها به مالکین این ملک ها تخصیص داده خواهدشد.

علی جلالی اظهار کرد: براساس طرح مذکورگیان به سه حوزه کاری تفسیم شده که درهربخش محدوده های تجاری ، مسکونی وخدماتی بصورت مستقل تعریف شده است که بااعتبارات ویژه امکاناتی دراین بخش ها مستقرخواهد شد.

جلالی گفت: اجرای طرح بازآفرینی موجب می شود که چهره شهر با تغییرات اساسی بطرف شهربودن تغییرپیداکند .

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش