هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 17257

صدای نهاوند:
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی افزود: پالایشگاه کرمانشاه به یک چهارم قیمت واقعی آن فروخته شده است.

به گزارش صدای نهاوند، حسن بهرام نیا در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۱ خردادماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی گفت: براساس ماموریت کمیسیون انرژی به بنده در خصوص بررسی نحوه واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به این استان سفر کردم اما پس از بررسی فنی مشخص شد این پالایشگاه به یک چهارم قیمت واقعی آن و به ثمن بخس واگذار شده است.

بهرام نیا گفت: گزارش مربوطه را به کمیسیون انرژی تقدیم کردم، کمیسیون نیز این گزارش را به رئیس مجلس داد، در این راستا طرح تحقیق و تفحصی نیز صورت گرفت که نتیجه این طرح تائید کننده نتایج بررسی‌های بنده بود.

وی گفت: علیرغم اینکه بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس در نامه ای از رئیس جمهور خواستند رئیس سازمان خصوصی سازی را به دلیل سستی در مدیریت عزل کند اما کوچک ترین توجهی به این موضوع صورت نگرفت. 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. سیف گفت:

    پتروشیمی نهاوند را هم پیگیری کنید.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش