ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

  • کد خبر : 17196

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامی نهاوند، گفت: وقوع سرقت در شهرستان نهاوند ۱۰ درصد کاهش یافته است.

سرهنگ شااحمد ساکی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: در کشف سرقت در اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۴ درصد افزایش و در دستگیری سارقین در اردیبهشت سال قبل ۳۶ نفر اما در اردیبهشت امسال ۴۵ نفر دستگیر شده اند که شاهد افزایش ۲۵ درصدی بوده ایم.

ساکی گفت: در اردیبهشت ماه امسال ۸۲ فقره سرقت در حوزه های مختلف کشف شده است که نسبت به اردیبهشت ماه سال قبل ۶۴ درصد افزایش داشته است.

وی از کشف ۲ هزار و ۸۰۰ قلم انواع لوازم آرایشی و ۳۱ هزار و ۷۷۰ نوع دارو قاچاق در دوماه گذشته خبر داد و افزود: ۳ دستگاه وسیله نقلیه، ۶ هزار و ۴۴۷ کالای لوازم خانگی، ۷۴۳ پاکت سیگار، ۵۱۰ کیلو گرم چای، ۴هزار کیلو گرم کودشیمایی و ۸ هزارو ۸۲۸ نوع مواد خوراکی در دوماه اول سال جاری توسط پلیس نهاوند کشف شده است.

فرمانده انتظامی نهاوند بیان کرد: در دوماه گذشته در حوزه قاچاق ۸۷ نفر متهم دستگیر و ۸۴ پرونده تشکیل و تحویل مراجع قضایی شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش