ثبت جهانی سراب‌های نهاوند گامی بزرگ در جهت حفظ و معرفی میراث طبیعی این منطقه در سطح جهانی محسوب شود

ریزش ساختمان در نهاوند تلفات جانی نداشت

به برکت انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم

ورود دادستانی به حادثه ریزش ساختمان در نهاوند/پرونده تشکیل شد

عملیات ارتقای ایمنی در راه‌های شهرستان نهاوند با ۶ اکیپ فعال آغاز شد

افتتاح پروژه های مسکن روستایی بنیاد مسکن نهاوند با اعتبار ۳۴۰٫۰۰۰ میلیون ریال در دهه فجر امسال

کشف داروی غیرمجاز درنهاوند

خلع ید ۵میلیاردو ۵۰۰میلیون ریالی در نهاوند

دستگیری سارق فرش دستبافت با اقدام قاطع و سریع پلیس نهاوند

لزوم جابجایی سایت دفن زباله فعلی به دلیل قرار گرفتن در مجاورت دانشگاه دختران نهاوند

  • کد خبر : 16992

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: با تامین آب مورد نیاز برای آبیاری درختان منطقه گردشگری بام نهاوند، در تابستان سال جاری این درختان دیگر تشنه آب نخواهند بود.

مرادناصری در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند گفت: ساماندهی تپه ابوذر یکی از مطالبات عمومی شهروندان نهاوند است که در صورت اجرای طرح گردشگری مناسب می تواند باعث بالا بردن نشاط اجتماعی و همچنین توسعه شهری گردد.

ناصری با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر نهاوند از سال گذشته اقدامات مهمی برای ساماندهی بام نهاوند شروع کرده اند، گفت: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری از قبیل احداث راه ورود و خروج مناسب، احداث پارکینگ، احداث آبشار و آب‌نما، احداث آلاچیق و غیره از جمله برنامه‌هایی است که برای ایجاد رونق و توسعه در این مکان اجرا می‌شوند.

وی افزود: در چند سال گذشته آبیاری درختان بام نهاوند مشکل داشت و حتی بعلت بی آبی تعدادی از آنها خشک و بعد هم قطع شدن گفت: اهالی روستای مرادآباد چند سال است که شاکی هستند و اجازه انتقال آب برای آبیاری درختان بام نهاوند را نمی‌دهند و پیش از این هم با خرید آب این آبیاری انجام می‌شده که کافی نبوده و سبب خشک شدن برخی درختان این منطقه شده است.

فرماندار نهاوند، بیان کرد: با پیگیری و اقدامات موثری که انجام شده است، مشکل تامین آب منطقه بام نهاوند در تابستان سال جاری حل می شود تا درختان این منطقه دیگر تشنگی و بی آبی چند سال گذشته را تجربه نکنند و شاهد نابودی انها نباشیم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. سپاسی گفت:

    زمانیکه روز درختکاری میشه در نهاوند چندتا درخت ۲۰سانتی میکارن که اگر برگ بگیره خوراک بزهای گله داران میشه ولی چه در روز درختکاری وچه روزهای دیگه درخت‌های که در تهران کاشته شدن هر کدوم به ارتفاع ۴متر بود الان شما نگاهی به چهل سال بعد از انقلاب به مردم بگید این درختها مربوط به این چهل سال هست حتی یک دونه اسم ببرید که این درخت بعد از چهل سال کاشته شده .پس نتیجه میگیریم که درختکاری در نهاوند نمادین والکیه.اینشاله با مدیریت که شخص فرماندار دارن وبنده یکی از طرفداران ایشان هستم.تمام ورودیهای نهاوند رو از بی سامانی وحالت کویری بیرون بیارن.باتشکر.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش