• کد خبر : ۱۶۹۵۰

صدای نهاوند:
عملیات اجرایی دو طرح بهداشتی با اعتبار یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی روز چهارشنبه در نهاوند آغاز شد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، فرماندار نهاوند در مراسم کلنگ زنی مرکز جامع خدمات سلامت منطقه گلشن و انبار داروی شبکه بهداشت، اظهار کرد: مرکز جامع خدمات سلامت منطقه گلشن در ۳ طبقه با ۷۰۰ متر زیربنا احداث و ۲۱ هزار نفر از جمعیت شهری نهاوند را پوشش می دهد.

مراد ناصری گفت: علاوه بر جمعیت شهری ۷ روستای نزدیک به این منطقه نیز با ۲۵۰۰ نفر جمعیت می توانند از خدمات این‌ مرکز استفاده کنند.

ناصری افزود: انبار داروی شبکه بهداشت نیز به مساحت ۳۰۰ متر مربع با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان کلنگ زنی شد.

وی در پایان گفت: از ابتدای اجرای طرح نظام ارتقای سلامت ۱۵ مرکز خدمات جامع سلامت در سطح شهر و روستاهای نهاوند احداث شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن