صدای نهاوند :
دستور دادستان نهاوند موجب کاهش قیمت مرغ شد

صدای نهاوند:
رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت نهاوند گفت: با دستور دادستان نهاوند، قیمت مرغ در شهرستان نهاوند به هر کیلو ۱۲ هزار تومان رسید.
بیژن ترابیان در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: به دستور دادستان شهرستان نهاوند قیمت هر کیلو مرغ در روز سه شنبه ۲۸ و چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۲هزار تومان شد.
ترابیان گفت: توزیع مرغ مصوب دولتی با قیمت هر کیلو ۱۲ هزار تومان روز سه شنبه ۲۸ اسفند در سه منطقه میدان امام و ابتدای خیایان کمربندی آغاز شد و در روز چهارشنبه ۲۹ اسفند نیز در سه منطقه، چهارراه ابوذر، میدان امام و خیابان حافظ توزیع می شود.
وی گفت: در روزهای پایانی سال گشت های نظارتی در سطح شهرستان بیشتر شده است و با هر نوع گرانفروشی به شدت برخورد خواهد شد.
ترابیان افزود: مرغ فروشی ها نیز موظفند مرغ را به دستور دادستان با قیمت هرکیلو ۱۲هزارتومان بفروشند وبرای اینکه مشکلی در بازار تنظیم وجود نیاید از مردم تقاضا داریم به اندازه نیاز خرید کنند.

بدون نظر