حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 16569

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: این شهرستان با جاذبه های گردشگری، تاریخی و طبیعی با برگزاری 8 نوروزگاه آماده استقبال از گردشگران نوروزی است.

به گزارش صدای نهاوند، مراد ناصری ظهر شنبه در سومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر نهاوند با اشاره به پیش رو بودن ایام نوروز، گفت: برگزاری جشنواره های فرهنگیو اجتماعی نوروزگاهی برای جذب و ماندگاری گردشگران نوروزی ضروری است.

ناصری گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان نهاوند و با توجه به تشکیل ۱۰ کمیته پیگیری در این راستا اقدامات خوبی در شهرستان برای میزبانی از مسافران انجام شده است.

وی با تاکید بر لزوم اینکه جشن‌های نوروزگاهی علاوه بر اماکن تفریحی باید در مرکز شهر هم نمود پیدا کند، گفت: در شهرستان نهاوند ۸ نوروزگاه در سراب‌ها و جاذبه‌های گردشگری به صورت شاد و سنتی برگزار می‌شود.

فرماندار نهاوند ادامه داد: در کنار ۸ جشن نوروزگاهی شهرستان در محل پارک کوثر نیز نمایشگاه دستاوردهای بومی محلی با برپایی سیاه چادر عشایری به استعداد ۲۰ غرفه آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش