۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

  • کد خبر : 16552

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند در اقدامی کم نظیر به منظور خدمت به مردم و تلاش برای رفع مشکلات آنها، از مردم نهاوند درخواست کرد مشکلات را به شماره همراه وی پیامک کنند.

مرادناصری در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: در بازدیدها، محله گردی، روستا گردی و ملاقات عمومی تکریم ارباب‌رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم نخستین اولویت کاری است.

ناصری افزود: در چندماه گذشته با تحقیقات و بررسی های کارشناسه متوجه شدم برنامه های بازدیدها، محله گردی، روستا گردی و ملاقات عمومی مفید و موثر هستند اما همه مردم نمی توانند برای بیان مشکلات خود با مسئولان در ارتباط باشند.

وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ مدیران با مردم، گفت: مدیران با بررسی میدانی حوزه کاری خود ضمن آشنایی با نیازها و مشکلات در جهت رفع آنها برنامه ریزی و اقدام کنند، همراهی با مردم و در میان مردم بودن یک اصل انکار ناپذیر است که بایست برنامه ثابت همه مسئولان باشد.

وی افزود: بهترین راه برای در جریان قرار گرفتن مسئولین از مشکلات و نیازهای عموم مردم و گوش دادن به حرفها و درد و دل شهروندان  بدون واسطه ارسال پیامک به تلفن همراه  است.

فرماندار نهاوند افزود: مردم مشکلات و پیشنهادت خود را جهت پیگیری فقط به شماره ۰۹۱۸۳۴۱۱۰۵۹ پیامک کنند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش