اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 16257

صدای نهاوند:
همزمان با ایام دهه فجر دومین مرکز تخصصی اوتیسم استان همدان در نهاوند با حضور مسئولان بهزیستی استان مسئولین شهرستان نهاوند افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، رئیس بهزیستی شهرستان نهاوند، در مراسم افتتاح این مرکز، توجه به کودکان اوتیسمی را مورد تاکید قرار داد و گفت: تشخیص سریع این اختلال در مهارت آموزی به کودکان اوتیسمی تاثیر زیادی دارد.

علی محمد محمدی اظهار کرد: بی توجهی به این کودکان، مشکلات و هزینه های بیشتری را در آینده متوجه جامعه و خانواده ها خواهد کرد، لذا باید شرایطی فراهم شود که این کودکان آموزش ببینند و اجتماع پذیری بیشتری داشته باشند.

محمدی افزود: این مرکز توسط بخش خصوصی تحت نظارت سازمان بهزیستی و با هدف آموزش کودکان دارای اختلال طیف اتیسم با ظرفیت ۲۰ نفر و با ایجاد اشتغال برای ۱۴ نفر نیروی متخصص شروع به کار نمود.

وی گفت: بیمارانی که اوتیسم آنها شناسایی قطعی شده است ودر شهر ویا روستاهای نهاوند هستند بسته های آموزشی به نام روزنه به خانواده های آنان داده می شود تا از خدمات رسانی و آموزش در قالب این بسته های آموزشی بهره مند شوند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش