اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 16078

صدای نهاوند:
مدیرکل منابع طبیعی استان همدان گفت: امسال برای شروع کار ساماندهی پارک جنگلی سراب گاماسیاب حدود 600 میلیون تومان از اعتبارات توازن در فصل گردشگری توسط منابع طبیعی هزینه می‌شود.

به گزارش صدای نهاوند، اسفندیار خزایی در خصوص ساماندهی سراب گاماسیاب اظهار کرد: برای ساماندهی پارک جنگلی سراب گاماسیاب طبق پیگیری‌های فرماندار امسال برای شروع کار حدود ۶۰۰ میلیون تومان از اعتبارات توازن در فصل گردشگری توسط منابع طبیعی قرار داده بسته شده و در آینده نزدیک شروع می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شد زیرساخت‌هایی برای تفرج کننده‌ها و گردشگران شامل برق‌رسانی، ایجاد تأسیسات روشنایی، زیباسازی، ساخت سکوها، آلاچیق، سرویس بهداشتی و نمازخانه ایجاد شود.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با تأکید بر اینکه ایجاد تأسیسات می‌تواند باعث ترقی این منطقه شود، افزود: با توجه به اینکه گردشگران زیادی هر سال برای تفریح به این منطقه مراجعه می‌کنند ایجاد امکانات درآن منطقه بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه ساماندهی این منطقه تا پایان سال مالی به اتمام می‌رسد، گفت: نهال کاری آن قبل از سال جدید انجام می‌شود اما بحث سازه‌ای باید بعد از فصل سرما و یخبندان باشد.

خزایی یادآور شد: در حال حاضر « پارک جنگلی سراب گاماسیاب» با قرارداد ماده ۳ به یک تعاونی که اعضای آن فارغ‌التحصیلان منابع طبیعی وکشاورزی هستند داده شده که مسؤولیت نگهداری از این منطقه را دارند.

وی خاطرنشان کرد: این تعاونی با قرارداد یکساله به گردشگران خدمات می‌دهد و درآمدهایی که داشته برای ساخت سکوها و زیرساخت‌ها هزینه شده است./نافع

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش