اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 1589

صدای نهاوند:

مدیرشبکه بهداشت و درمان  شهرستان نهاوند در ابلاغی حمیدرضاسیف را بعنوان مدیر بیمارستان آیت الله علیمرادیان منصوب کرد.

به گزارش صدای نهاوند، حمید رضا سیف مدیر جوان وباتجربه ایست که  پیش از این سابقه سه سال مدیریت بیمارستان آیت الله علیمرادیان را درسالهای ۹۰-۹۳ برعهده داشت است. و راه اندازی بخش نوزادان -راه اندازی دستگاه سنگ شکن -راه اندازی شوک مغزی افزایش فضای فیزیکی اورژانس بهسازی و افزایش تخت های سی سی یو و ارتقا بیمارستان از درجه دو به درجه یک بخشی از خدمات ایشان در آن سالها بوده است.

سیف در دوسال  گذشته بعنوان رئیس فوریت های پزشکی توانست اورژانس شهرستان نهاوند راکه در سال ۹۲  دربین مناطق ۹ گانه استان مقام آخر را داشته در پاییز ۹۳ به عنوان شهرستان برتر و نمونه استان معرفی نماید.

با توجه به وضعیت بیمارستان آیت الله علیمرادیان و بروز مشکلاتی در این بیمارستان،  انتظار میروداین مدیر متعهد با کوله باری از تجربه سوابق مدیریتی  متعدد و روابط عمومی بالا بتواند در مسیر پویایی و بالندگی ای بیمارستان گام های موثری را بردارد.

حمید رضا سیف دارای مدرک کارشناسی ارشد روان شناسی و کارشناسی پرستاری است.

telegram-channel

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش