اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 15845

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: ساختمان نیمه کاره آموزش و پرورش نهاوند که سالهاست در شهرک شهید حیدری به حال خود رها شده است تعیین تکلیف می شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، مرادناصری عصر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش نهاوند، اظهار کرد: سالهاست ساختمان جدید در حال احداث آموزش و پرورش نهاوند، در شهرک شهید حیدری به حال خود رها شده است، که این وضعیت دیگر قابل تحمل نیست.

ناصری گفت: ۲۰ واحد مسکونی قدیمی و فرسوده که متعلق آموزش و پرورش است در منطقه دیگری از نهاوند قرار دارد که باید وضعیت آنها هم مشخص شود.

وی با بیان اینکه در حوزه سوادآموزی کارهای بسیار خوبی انجام شده است اما هنوز جای کار بسیار زیادی وجود دارد گفت: با توجه به آمار ارائه شده در حوزه سوادآموزی شهرستان، بخشداران و دهیاری ها ظرفیت بسیار بزرگی جهت شناسایی و جذب افراد بی سواد جامعه هستند که لازم است که حداکثر همکاری را با اداره سوادآموزی شهرستان داشته باشند.

رئیس اداره آموزش و پرورش نهاوند نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر رتبه سوم سودآموزی را در سطح استان را داریم. 

علیرضا غلامی اظهار کرد: شرایط فیزیکی موجود  مدرسه های روستای عشوند، دهنو سفلی و حسین آباد چولک مطلوب نیست که قرار است با مساعدت بخشدار مرکزی برخی از مشکلات آنها حل شود.

غلامی بیان کرد: کد تخریب مدرسه روستای وراینه هم با مکاتباتی که با اداره کل انجام  شده دریافت شده اما اداره نوسازی استان هنوز تعلل می کند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش