اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 15520

صدای نهاوند:
فرمانده دوران دفاع مقدس: تفکر و الگوی بسیج در منطقه باعث نجات عراق و سوریه از دست تکفیری ها شد.

به گزارش صدای نهاوند، سردار رضا میرزایی صبح دوشنبه در تجمع ۴ هزار نفری و باشکوه بسیجیان شهرستان نهاوند در استادیوم علیمرادیان به مناسبت ۵ آذر سالروز تشکیل بسیج گفت: از انواع نقشه های شوم دشمنان سالم عبور کرده ایم که این توطئه ها و تقشه ها با حضور به موقع و قدرتمندلنه بسیجیان خنثی شد.

وی اظهار داشت: بعد از تشکیل سازمان بسیج این نهاد انقلابی همیشه مایه عزت و اقتدار بوده است.

میرزایی افزود: هرجا بسیجیان به میدان امدند دشمنان را نا امید کردند و از این به بعد هم هرجا بسیج وارد شود دشمنان شکست خواهند خورد.

وی بیان داشت: بسیجیان در زمان دفاع مقدس با رشادتهای بی نظیر خود اجازه ندادند حتی یک وحب از خاک میهن به دست دشمن بیفتد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: بعد از دفاع مقدس هم در عرصه های موشکی، هسته ای و سازندگی کشور این تفکر بسیحی بود که تحریم ها را بس اثر کرد و کشور را به اوج اقتدار و عزت رساند.

وی افزود: سازندگی و کمک به مناطق محروم در طول سالهای بعد از دفاع مقدس از دیگر ماموریت های بسیج بود که امروز هم ادامه دارد.

میرزایی اظهار ذاشت: تفکر و الگوی بسیج در منطقه توسعه یافته دست که به تاسی از همین الگو عراق و سوریه از دست تکفیری ها نجات یافت.

وی گفت: تجربه گرانقدر بسیج در منطقه باعث شد، داعش از بین برود و حامیان آمریکایی انها نیز با وحود هزینه های زیاد ولی چیزی به دست نیاورند و شکست بخورند.

میرزایی افزود: دشمن در حال طراحی و برنامه ریزی برای ضربه زدن به انقلاب است که باید همه از جمله بسیجیان هوشیار باشند.

وی در پایان گفت: امروز وظیفه همه ما پیروی از رهبر معظم انقلاب و حضور موثر در همه عرصه ها است تا بتوانیم بر مشکلات پیروز شویم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش