حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 15320

صدای نهاوند:
مدیر توزیع برق شهرستان نهاوند، گفت:دومین مانور اکیپ های عملیاتی استان همدان، در نهاوند برگزارشد.

به گزارش صدای نهاوند،رضا شیردره صبح دوشنبه در آغاز مانور تعمیراتی استانی در شهرستان نهاوند، گفت: ۱۸ اکیپ عملیاتی شامل پرسنل ادارات برق شهرستان های استان همدان، پیمانکاران و شهرستان های معین نهاوند همزمان با آخرین روز از هفته پدافند غیرعامل حضور پیدا کردند.

وی با اشاره به اینکه مانور شهرستان نهاوند دومین مانور استانی است، گفت: این مانور با هدف تاب آوری و پایداری شبکه، دور کردن آسیب ها احتمالی از مردم و افزایش توان نیروهای اجرایی و عملیاتی برگزار شد.

رضا شیر دره مدیر توزیع نیروی برق شهرستان نهاوند در ادامه گفت:این مانور عملیاتی با هدف اصلاح فیدر فشار متوسط گیان به طول ۲۵ کیلومتر در لحظه بحران با حضور ۱۸ اکیپ عملیاتی از شهرستان های استان به میزبانی نهاوند برگزار شد.

وی در پایان هدف از اجرای این مانور را افزایش آمادگی و سرعت نیروهای عملیاتی برق در لحظه بحران و کیفیت خدمات عنوان کرد، گفت: یکی از مهم ترین دستاورد های این مانور جلوگیری از خاموشی ۷۲ ساعته جهت تعمیرات با حضور ۱۸ اکیپ به مدت ۴ ساعت است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش