انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 14951

صدای نهاوند:
معاونت سرمایه گذاری فرهنگی، اجتماعی و اشتغال معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری به همراه مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری همدان و فرماندار شهرستان نهاوند از طرح های اشتغال زایی روستایی در نهاوند بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، معاونت سرمایه گذاری فرهنگی ،اجتماعی و اشتغال معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری در حاشیه بازدید از طرح های اشتغالزایی روستایی نهاوند] به خبرنگاران گفت: هدف ما از این نوع بازید ها تقویت شرایط روستاها و ماندگار کردن روستاییان در روستاست که برای میسر شدن این شرایط در حال پرداخت تسهیلات روستایی هستیم.

دکتر بی بی عصمت سرفرازی در خصوص ارمغانش برای کارگاه ایرانا – نثار هم گفت: در این بازدید مشکل برق این کارگاه، حل و تدابیری برای پرداخت تسهیلات در گردش این کارگاه اندیشیده شد که برای تقویت بیشتر کارگاه به زودی این تسهیلات پرداخت می شود.

سرافرازی افزود: امروز دولتمردان با برنامه ریزی و سوق دادن اعتبارات لازم تلاش کرده اند که روستاها را به عنوان کانون های اجتماعی غنی در مسیر بازگشت به پیشینه اثر گذار خود در حوزه اقنصاد داخلی برگردانند.

وی بیان داشت: خدمات ارایه شده در روستاها، نشان دهنده اهمیت توسعه روستایی، تولید و اشتغال و ایجاد امکانات مورد نیاز برای این قشر عظیم در دولت تدبیر و امید است و پرداخت سه نوع تسهیلات اشتغالزایی با کارمزدهای حداکثر هشت درصدی در مناطق روستایی، نماد عینی تلاش همه جانبه دولت در این راستا محسوب می شود. 

گفتنی است، معاونت سرمایه گذاری فرهنگی ،اجتماعی و اشتغال معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و هیئت همراه از طرح های، گلخانه صیفی جات واقع در روستای خیرقلی، با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۴نفر، باتولید سالیانه ۴۰۰تن انواع صیفی جات – کارگاه صنایع دستی روستای نثار با عنوان (ایرانا) با اعتباری بالغ بر ۲۳۰میلیون تومان و اشتغالزایی ۲۳نفر،با تولید سالیانه هزار قطعه سفال و شرکت قزل پروتئین گاماسیاب با اعتبار ۳میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان،با اشتغالزایی ۲۵ نفر و ظرفیت بسته بندی ۳هزارتن گوشت قرمز، مرغ وماهی در سال بازدید کردند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش