• کد خبر : ۱۴۹۴۱

صدای نهاوند:
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به اینکه تا پایان آبان‌ماه استاندار همدان پست خود را ترک می‌کند، گفت: استاندار همدان جزء لیست بازنشستگان کشوری است و تا پایان آبان جایگزین می‌شود.

سیداسکندر صیدایی، اظهار کرد: براساس مصوبه مجلس در زمینه منع به‌کارگیری بازنشستگان استاندار همدان نیز جزء لیست بازنشستگان است.

وی با بیان اینکه وزارت کشور تا پایان آبان فرصت دارد استاندار جدیدی را جایگزین کند، تصریح کرد: هیچ کدام از معاونان استاندار همدان بازنشسته نمی‌شود بنابراین قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان شامل حال آنها نیست.

صیدایی با تأکید بر اینکه این قانون شامل حال فرمانداران نمی‌شود، افزود: فرماندار همدان و سایر شهرستان‌ها شامل این قانون نمی‌شوند.

وی در پاسخ به خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه به گفته تعالی فرماندار همدان، او امسال بازنشست می‌شود، یادآور شد: فرماندار همدان از سیستم دیگری مأمور شده که شامل حال منع به‌کارگیری بازنشستگان نمی‌شود./ایسنا

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن