اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 14901

صدای نهاوند:
رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوندگفت: فاز اول طرح هادی 91 روستای نهاوند با اعتباری افزون بر 37 میلیارد تومان به انجام رسیده که 60 روستای آن به اتمام رسیده و 31 روستا در دست اقدام است.

علیرضا نثاری در گفت‌وگو خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: طرح هادی شامل جدولگذاری و زیرسازی و آسفالت، پیاده‌روسازی، دیواره‌سازی مسیل و احداث کانال کشاورزی و پل و همچنین نصب المان در محدوده طرح‌های هادی را شامل می‌شود.

نثاری با بیان اینکه تا کنون ۱۸۹ میلیارد برای طرح‌های زیربنایی پرداخت شده است، اضافه کرد: برای طرح‌های زیربنایی تا کنون اعتبار پرداختی به متقاضیان ۱۸۹ میلیارد تومان و سطح زیربنای احداثی نیز افزون بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار مترمربع بوده و خوشبختانه این شهرستان رتبه نخست نوسازی ساختمان‌های بتنی در کشور را داراست.

رئیس بنیاد مسکن نهاوند با اشاره به اینکه اخیرا سقف تسهیلات به ۲۵ میلیون تومان افزایش یافته است، عنوان کرد: تا کنون ۲۲ هزار و ۴۵۰ جلد سند مالکیت در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر صادر و تحویل مالکین شده و در مقوله واگذاری زمین نیز تا کنون ۳۶۰ قطعه زمین در روستاها به افراد دارای شرایط واگذار شده است.
 
وی با بیان اینکه امسال بهسازی ۳۱ روستا با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان در دست اقدام بوده و زیرسازی و عملیات خاکی در ۳۵ روستای این شهرستان انجام شده و در حال پیگیری است، اظهار کرد: در مجموع مساحت زیرسازی معابر در روستاها در سال ۹۷ توسط این بنیاد افزون بر ۱۱۰ هزار مترمربع است همچنین اجرای آسفالت ۱۶ روستا از محل اعتبارات ملی و با مشارکت دهیاری‌ها توسط این بنیاد در حال انجام بوده که اعتبار جذب شده ملی در این حوزه بیش از ۴٫۵ میلیارد تومان است.
 
وی بیان کرد: در حوزه نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی از سال ۸۴ تا کنون ۱۶ هزار و ۶۰۰ متقاضی به منظور اخذ تسهیلات با بانک‌های عامل معرفی شده که تا کنون عملیات ساخت ۱۵ هزار و ۶۰۰ واحد به اتمام رسیده و پایان‌کار خود را دریافت کرده‌اند و همچنین هزار و ۱۳۸ فقره تسهیلات نوسازی مسکن در سه شهر فیروزان، گیان و برزول با اعتباری افزون بر ۲۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان توسط این بنیاد تحویل داده شده است.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش