اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 14503

صدای نهاوند:
همزمان با هفته دولت 3 طرح در شهرستان نهاوند با اعتبار یک میلیارد و 165 میلیون تومان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، فرماندار نهاوند بعدازظهر دوشنبه در چهارمین روز از هفته دولت هم‌زمان با مراسم افتتاح ۳ پروژه عمرانی، خدماتی و کشاورزی در روستاهای شعبان، فاماسب و بیان از توابع بخش مرکزی نهاوند، گفت: خوشبختانه با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته طی سال‌های گذشته و حال حاضر توسط مسئولین شهرستان امروز فاز دوم آسفالت روستای شعبان توسط بنیاد مسکن با مشارکت دهیاری روستا انجام‌شده است.

مراد ناصری بابیان اینکه فاز دوم بهسازی این روستا شامل زیرسازی و عملیات خاکی به میزان ۱۶ هزار مترمربع و اجرای آسفالت است، گفت: در این پروژه ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع آسفالت صرف شده که بااعتبار ۵۶۰ میلیون تومان، که ۱۴۰ میلیون تومان آن از محل اعتبارات دهیاری است به بهره‌برداری رسیده است.

ناصری در ادامه از افتتاح پروژه گلخانه سبزی و صیفی‌جات در روستای بیان خبر داد و گفت: مساحت این پروژه ۳ هزار ۵۰۰ مترمربع بااعتباری بالغ‌بر ۴۵۵ میلیون با تولید سالانه ۱۰۰۰ تن از انواع صیفی و سبزی جات است که این گلخانه به‌صورت مستقیم برای ۴ نفر اشتغال‌زایی می کند.

وی ادامه داد: افتتاح سه واحد مسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) بااعتبار ۱۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات این نهاد از دیگر پروژه‌هایی بود که عصر امروزبه نمایندگی در روستای فاماسب به بهره‌برداری رسیدند.

فرماندار نهاوند در پیان افزود: مجموع اعتبارات این سه پروژه مبلغی افزون بر ۱ میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و آورده متقاضی بوده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش