هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 14439

صدای نهاوند:
ظهر سه شنبه با حضور، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، نماینده مردم نهاوند در مجلس، معاون استاندار، فرماندار شهرستان نهاوند و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی کارخانه تولید شیرین‌بیان در نهاوند کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار داشت: قرار است این واحد تولیدی در زمینی با مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع  و با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان در دو سال آینده به بهره‌برداری برسد.

حسن بهرام نیا گفت: با بهره برداری از این طرح در مجموع برای ۷۵ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می شود.

بهرام نیا با اشاره به وجود ظرفیت گیاهان دارویی در شهرستان نهاوند گفت: باید نتیجه زحمات و پتانسیل موجود در همین منطقه به ثمر بنشیند و تولید در استحصال این منطقه قرار گیرد.

وی بیان داشت: طبق رایزنی‌های صورت گرفته با وزیر صنعت، اقدامات شایسته‌ای در راستای راه‌اندازی ناحیه صنعتی در نهاوند انجام شده که در آینده‌ای نه‌چندان دور کلنگ زنی خواهد شد.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم هماهنگی و هم‌آوایی سه قوه در راستای ریشه‌کن شدن معضل بیکاری گفت: امروز با توجه به جنگ اقتصادی دشمن؛ همه مسئولان باید توجه ویژه‌ای به بحث اشتغال و اقتصاد داشته باشند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش