افزایش اجاره‌بهای منازل مسکونی بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال قبل (در مبلغ رهن و اجاره) در نهاوند ممنوع می‌باشد

صرف برگزاری جلسات بدون خروجی ملموس قابل قبول نیست/ مردم باید نتیجه نظارت‌ها، بازرسی‌ها و تصمیمات مسئولان را در بازار و بر سر سفره خود احساس کنند

فعالیت قرارگاه نظارت بر بازار در نهاوند؛ ۳۲ تیم در میدان رصد و پایش قیمت‌ها

ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

  • کد خبر : 14258

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب نهاوند با اشاره به تشكيل بنیاد صیانت از حریم خانواده در نهاوند گفت: اين بنياد توانسته قدم‌های بسیار خوبی در حوزه تقويت بنيان خانواده و رفع مشکلات آنها بردارد.

به گزارش صدای نهاوند،سیدهادی مصطفوی ظهر امروز در جلسه ستاد صیانت از حریم خانواده شهرستان نهاوند اظهار کرد: مشارکت مردم برای حل اختلافات و دعاوی در قانون آیین دادرسی سال ۹۴ مورد توجه بسیاری قرار گرفته و این مشارکت در حوزه خانواده به صورت بسیار منسجم به آن پرداخته شده است.

وی گفت: از سوی دیگر در بسیاری از حوزه‌ها نمی‌توان با رویکرد انتظامی و قضایی پیش رفت و از طرفی سیاست‌های ریاست قوه قضائیه بحث پیشگیری از جرم را مطرح می‌کند و راهکارهای انجام این امر را پیگیری می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب نهاوند افزود: بنیاد صیانت از حریم خانواده در چندین شهر استان کار خود را آغاز کرده و توانسته قدم‌های بسیار خوبی در حوزه خانواده و رفع مشکلات آنها بردارد.

وی افزود: بر همین منوال این بنیاد با مشارکت مردم با هدف مقابله و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و خانوادگی و اختلافات خانوادگی در بحث ازدواج و طلاق و سایر امور کار خود را در نهاوند آغاز می‌کند.

مصطفوی خاطرنشان کرد: انجام آموزش‌های قبل و حین ازدواج و در زمان بروز مشکل و اختلافات خانوادگی، ارائه راه حل و مشاوره اثربخش مورد نظر این سمن است که قطعا با مشارکت مردمی در این قالب می‌توانیم شاهد رفع بسیاری از مشکلاتی باشیم که بنیان خانواده را سست و ویران می‌کند.

وی استفاده از ظرفیت مساجد و فعالان این بخش، روحانیت، هیأت امنا و فعالان مذهبی را در این بخش بسیار حائز اهمیت و تاثیرگذار دانست.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش