حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 1403

صدای نهاوند:

رئیس پلیس راه استان همدان گفت: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو پرشیا در جاده نهاوند یک زن ۸۲ ساله جان باخت.

به گزارش صدای نهاوند، سرهنگ مهدی شاکری روز جمعه افزود: ساعت ۱۰ صبح امروز یک دستگاه خودروی پژو پرشیا در جاده نهاوند در حال تردد بود که به علت سرعت بالا در جاده لغزنده واژگون می شود.
وی اضافه کرد: پیرزن ۸۲ ساله سرنشین قسمت عقب خودرو به علت استفاده نکردن از کمربند ایمنی، پس از باز شدن در عقب خودرو به خارج از این وسیله نقلیه پرتاب می شود.
وی اضافه کرد: پس از پرتاب شدن این سرنشین به بیرون از خودرو ، وسیله نقلیه هنگام واژگونی بر روی وی افتاده و پیرزن کشته می شود.
رئیس پلیس راه استان همدان بیان کرد: این خانواده در حال عزیمت به یکی از روستاهای نهاوند و شرکت در مجلس ترحیم بودند که به علت بی توجهی راننده و تردد با سرعت زیاد عزادار می شوند.
وی تاکید کرد: با وجود اینکه در آیین نامه راهنمایی و رانندگی بر بستن کمربند ایمنی توسط تمامی سرنشینان خودرو هنگام ورود به جاده های برون شهری تاکید شده ولی برخی از رانندگان به این موضوع توجهی نمی کنند.
سرهنگ شاکری افزود: رعایت هشدارهای پلیسی و توجه به علائم راهنمایی و رانندگی برای داشتن سفری ایمن ضروری است.

telegram-channel

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش