• کد خبر : ۱۳۹۴۵

صدای نهاوند:
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنايع دستي و گردشگري نهاوند کشف ۷۰ قطعه عتیقه با قدمت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ سال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش صدای نهاوند، محسن جانجان با اشاره به کشف اشیای قیمتی در نهاوند، اظهار کرد: اشیای کشف شده شامل سفال، مفرغ و شمشیر و ظروف سفالی است.

وی با اشاره به اینکه این تعداد اشیاء عتیقه از یک خانه در یکی از روستاهای نهاوند با همکاری سپاه پاسداران و نیروی انتظامی کشف شده است، گفت: طبق نظر کارشناسان اشیا تاریخی متعلق به ۴ هزار و ۵۰۰ سال پیش است.

جانجان با اشاره به اینکه در این پرونده ، سه نفر دستگیر شده اند و تحقیقات از آنان ادامه دارد،افزود: از سال گذشته، ده پرونده تخلفاتی در زمینه کشف آثار باستانی و عتیقه از قاچاقچیان در شهرستان نهاوند تشکیل شده است و سی نفر هم در این زمینه دستگیر شده اند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن