افزایش اجاره‌بهای منازل مسکونی بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال قبل (در مبلغ رهن و اجاره) در نهاوند ممنوع می‌باشد

صرف برگزاری جلسات بدون خروجی ملموس قابل قبول نیست/ مردم باید نتیجه نظارت‌ها، بازرسی‌ها و تصمیمات مسئولان را در بازار و بر سر سفره خود احساس کنند

فعالیت قرارگاه نظارت بر بازار در نهاوند؛ ۳۲ تیم در میدان رصد و پایش قیمت‌ها

ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

  • کد خبر : 13529

صدای نهاوند:
دادستان شهرستان نهاوند گفت: تمامی مسئولیت جانی و مالی محتمل در ورودی نهاوند از محور آورزمان بر عهده پیمانکار این طرح خواهد بود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، سیدهادی مصطفوی بعد از ریزش کوه در ورودی نهاوند، در محور آورزمان جهت ایمن سازی بخشی از جاده که منتهی به ریزش کوه گردیده دستوراتی صادر و اعلام کرد: مسئولیت مخاطرات جانی و مالی رانندگان و مسافران، ایمن سازی، استفاده از علایم هشدار دهنده و … بر عهده پیمانکار مربوطه خواهد.

مصطفوی در خصوص علت ریزش کوه در ورودی نهاوند، افزود: این مطلب قابل توجه است که پیمانکار اداره راه باید قبل از افتتاح جاده، نسبت به عملیات صحیح ایمن سازی اقدام می کرده است، نه اینکه پس از افتتاح و بازگشایی مبادرت به عملیات تراشیدن سنگ نماید که به دلیل عامل انسانی موجب مسدودی بخشی از جاده گردد.

وی بیان داشت: با توجه به فقدان علایم هشدار دهنده قبل از افتتاح محور و مجاور سنگهای ریزش شده تمامی مسئولیت جانی و مالی محتمل بر عهده  پیمانکار این طرح خواهد بود.

گفتنی است: تا کنون در این منطقه دو واژگونی خودرو اتفاق افتاده است که دو مجروح و یک کشته برجا گذاشته است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش