ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی نهاوند

نهاوند نیازمند ورود جدی دستگاه‌ها به حوزه خدمات سفر و مدیریت بحران است

هویت تاریخی کهن شهر نهاوند در آستانه ثبت ملی

سیاست حذف ارز ترجیحی برای مبارزه با رانت اقتصادی انجام شد

دستگیری ۱۹ سارق و کشف ۲۸ فقره سرقت در نهاوند

افزایش ۴۰ درصدی برداشت چغندر در نهاوند

نشست خبری افتتاحیه جشنواره فیلم عمار در شهرستان نهاوند برگزار شد

تدابیر رهبر انقلاب و حضور مردم خنثی کننده فتنه‌های دشمنان/ مسئولان در بین مردم باشند و مشکلات را بشنوند و اقدام کنند

کشف و ضبط اقلام دارویی غیر مجاز انسانی و مخدر در نهاوند

افتتاح خانه سلامت دانشکده پزشکی نهاوند

  • کد خبر : 13475

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند از آغاز عملیات اجرایی نهضت آسفالت در سطح شهر با تجهیز کارخانه آسفالت این شهرداری با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان و تولید ۸۰ تن آسفالت در ساعت خبر داد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، محمد حسین پور فرسودگی و خرابی آسفالت خیابان های شهر و معابر و محلات پر تردد شهر از مشکلات عمده شهروندان و مطالبه جدی شهروندان است.

 حسین پور تصریح کرد؛ شهرداری نهاوند با تجهیز کارخانه آسفالت پس از سه سال تعطیلی اقدام به اجرای عملیات آسفالت بر اساس اولویت در سطح شهر نموده است.

وی افزود: در نظر داریم در سه حوزه مرمت، لکه گیری و روکش آسفالت خدمات قابل ملاحظه ای به شهروندان ارائه دهیم.

حسین پور با اشاره به تلاش شبانه روزی پرسنل شهرداری برای ارائه خدمات به شهروندان،اضافه کرد؛ آغاز نهضت آسفالت در معابر، ضمن رفع برخی محرومیت ها، به بهبود چهره عمومی شهر، ارتقاء کیفیت زندگی و افزایش نشاط و شادابی در شهر منجر می شود.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش