صدای نهاوند:
سهراهی شعبان شهرستان نهاوند که به قتلگاه محورهای ارتباطی این شهرستان شهره است باقطع شدن تزریق اعتبارات قطرهچکانی سرنوشت نامعلومی پیدا کرده و همچنان تردد در آن باخطر تصادف همراه است.
به گزارش صدای نهاوند، سهراهی شعبان یکی از نقاط پرخطر محورهای مواصلاتی استان همدان و شهرستان نهاوند تلقی میشد چراکه هر هفته حدود ۳ تصادف منجر به فوت یا نقص عضو در این محور صورت میگرفت.
همین اتفاق باعث شد که عزم مسئولین شهرستانی و استانی بر رفع مشکلات این نقطه حادثه خیز جزم شود و جلسات مختلف و متعددی برگزار و دستگاههای استانی و شهرستانی بدون در نظر گرفتن میزان اعتبارات و یا اینکه آیا اعتباری تخصیصیافته یا خیر وارد عمل شوند.
حدود ۱۵ ماه پیش عملیات اصلاح شیب زیرگذر سهراهی شعبان که یک دسترسی محلی به چندین روستای بخش مرکزی نهاوند محسوب میشود آغاز شد و در حالی که چند ماهی از زمان اجرای این پروژه می گذشت اما خروجی قابلتوجهی نداشت و حاصل آن پس از مدتها؛ بدون آسفالت رها شدن آن منطقه بود.
رئیس پلیسراه نهاوند گفت: سه راهی شعبان یکی از محلهایی است که به سبب آن نقطه حادثهخیز آفریدهشده است.
روح اله گمار با اشاره به اینکه طبق مستندات موجود حدود یک سال و اندی است که این گذر بهصورت خاکی رهاشده است، ادامه داد: متأسفانه به سبب خاکی بودن زیرگذر شعبان که دسترسی محلی چندین روستا از سمت کمربندی بروجرد است برخی افراد برای اینکه از راه خاکی عبور نکنند به سمت شرکت نفت نهاوند میروند و با اقدام به گردش چپ در یک محور پرتردد برای ورود به رمپ ورودی روستای جهانآباد راه را میبندند که میتواند موجب تصادف شود.
رئیس پلیسراه نهاوند با اشاره به وقوع ۳ تصادف از ابتدای سال جاری در این محل، تأکید کرد: سه راهی شعبان درصورتیکه به همین روال رها شود تصادفات و تلفات جانی به بار می آورد.
وی بابیان اینکه نمیدانم مشکل این محور چیست که به نتیجه نمیرسد، گفت: در حال حاضر برای رفع این نقطه حادثهخیز که باید زیرگذر آسفالت و پل تکمیل شود کار چندانی باقی نمانده اما مشخص نیست متولی این محور کیست؟ پیمانکارش کیست و کجاست و چرا کار را به اتمام نمیرساند.
راه و شهرسازی در نهاوند کار نمیکند
گمار گفت: متأسفانه راه و شهرسازی در حوزه راه و به سرانجام رساندن پروژههای شهرستان نهاوند کار نمیکند.
وی با اشاره به حادثهخیز بودن ورودی محور آورزمان نیز گفت: ورودی محور نهاوند به آورزمان حدفاصل میدان دام، نمایندگی ایرانخودرو و همچنین میدان دام و قلعه باروداب یکی دیگر از نقاط حادثهخیز است که علیرغم اینکه دارای مشکل بود افتتاح و بهرهبرداری شده است و در حال حاضر نیز با توجه به نامرغوب بودن آسفالت و شاید عدم زیرسازی مناسب؛ چالههایی ایجادشده که میتواند موجب بروز نقص فنی در خودروها شده و نهایتاً منجر به واژگونی شود.
رئیس پلیسراه نهاوند با اشاره به نامهنگاری و پیگیریهای انجامشده در این خصوص، گفت: مشکلات بسیاری در محورهای مواصلاتی نهاوند وجود دارد که اینها تنها مسائلی هستند که با آنها روزانه مواجه میشویم و میبینیم.
وی بابیان اینکه روند ساخت این پروژه چندین سال طول کشیده است، گفت: متأسفانه طی چند سال اخیر چندین فقره تصادف منجر به فوت رخداده که نیازمند نگاه ویژه مسئولان همراه با عمل است.
وی افزود: در محور نهاوند به آورزمان در طول شبانهروز همکاران بنده مستقر هستند و موجب کاهش و کنترل سرعت خودروها میشوند چراکه اگر غیر این صورت باشد روزانه تعداد بسیاری تصادف در این محور داریم./خبرگزاری مهر
بدون نظر