هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 13174

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان:

کلیه روستاهای نهاونداز اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند

صدای نهاوند:
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان گفت: طبق برنامه ریزی پیش بینی شده تا پایان سال ۹۸ کلیه روستاهای استان از اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند.

به گزارش صدای نهاوند،مجتبی ساکی در جمع اهالی روستای تاریکدره خزل اظهار داشت: استان همدان به عنوان قطب و درگاه مخابراتی غرب کشور از زیرساخت‌های ارتباطی مطلوبی و به روزی برخوردار است.

وی گفت: در حال حاضر  سه نوع خدمت در محدوده روستاهای استان در حال اجرااست که شامل ارائه تلفن ثابت ، تلفن همراه و اینترنت پر سرعت با پشتیبانی فیبرنوری، رادیویی و ماهواره‌ای قوی در استان همدان احتمال قطعی ارتباط به صفر رسیده است.

 ساکی با اشاره به اینکه تمام روستاهای شهرستان نهاوند از نعمت تلفن ثابت و شبکه تلفن همراه برخوردار هستندخاطرنشان کرد:فقط بحث ایجاد زیر ساختهای لازم برای برخورداری روستاها از اینترنت پر سرعت در دستور کار است که طبق برنامه ریزی پیش بینی شده تا پایان سال ۹۸ کلیه روستاهای استان از اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند.
وی افزود: یکی از راه های مهم پیشرفت و توسعه در جهان امروز استفاده از تکنولوژی نوین مخابراتی وبه روز با زیرساخت های مناسب است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش