حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 13174

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان:

کلیه روستاهای نهاونداز اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند

صدای نهاوند:
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان گفت: طبق برنامه ریزی پیش بینی شده تا پایان سال ۹۸ کلیه روستاهای استان از اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند.

به گزارش صدای نهاوند،مجتبی ساکی در جمع اهالی روستای تاریکدره خزل اظهار داشت: استان همدان به عنوان قطب و درگاه مخابراتی غرب کشور از زیرساخت‌های ارتباطی مطلوبی و به روزی برخوردار است.

وی گفت: در حال حاضر  سه نوع خدمت در محدوده روستاهای استان در حال اجرااست که شامل ارائه تلفن ثابت ، تلفن همراه و اینترنت پر سرعت با پشتیبانی فیبرنوری، رادیویی و ماهواره‌ای قوی در استان همدان احتمال قطعی ارتباط به صفر رسیده است.

 ساکی با اشاره به اینکه تمام روستاهای شهرستان نهاوند از نعمت تلفن ثابت و شبکه تلفن همراه برخوردار هستندخاطرنشان کرد:فقط بحث ایجاد زیر ساختهای لازم برای برخورداری روستاها از اینترنت پر سرعت در دستور کار است که طبق برنامه ریزی پیش بینی شده تا پایان سال ۹۸ کلیه روستاهای استان از اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند.
وی افزود: یکی از راه های مهم پیشرفت و توسعه در جهان امروز استفاده از تکنولوژی نوین مخابراتی وبه روز با زیرساخت های مناسب است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش