حوزه و دانشگاه دو بال رشد و معنویت جامعه هستند/لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی در فصل سرما

فرمانده جدید انتظامی شهرستان نهاوند منصوب شد

حرکت ارزشمند و کم‌نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/ پرداخت هزینه یک سال کرایه منزل یک بانوی سرپرست خانوار و دخترش

۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

  • کد خبر : 13157

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: با ایجاد فضای مناسب و بهسازی باید روستاییان را به ماندن در روستا علاقمند و از مهاجرت جلوگیری کرد زیر اساس اشتغال و دوری از وابستگی به کشورهای دیگر در همین روستاها است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، کریم حمیدوند در مراسم کلنگ زنی همزمان اجرای عملیات بهسازی ۵ روستای بخش خزل شهرستان نهاوند اظهار داشت: اشتغال در سطح وسیع با فراهم آمدن زیرساختها و امکانات اساسی و ارتباطات گسترده میسر میشود و تمام تلاش ما در ایجاد زیر ساختها برای روستائیان است.

حمیدوند گفت: عملیات اجرایی ۵ روستای بخش خزل نهاوند از محل اعتبارات ملی و استانی توسط بنیاد مسکن و با مشارکت بنیاد برکت در سال انجام می شود.

وی افزود: عملیات بهسازی روستاهای تاریک دره بالا و تاریک دره پایین با۲۶۰ میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان و بهسازی روستاهای شطزل و سیاه دره با اعتباری افزون بر ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی بنیاد مسکن و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات بنیاد برکت انجام می شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش