هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 12787

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند گفت: مطالبه عمومی مردم و نیاز اصلی شهر نهاوند آسفالت خیابان ها و معابر این شهر است.

محمد حسین پور در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: در شرایط فعلی مطالبه عمومی مردم و نیاز اصلی شهر نهاوند ترمیم و آسفالت  خیابان ها ی این شهر است.

حسین پور گفت: بیشتر خیابان ها و معابر عمومی نهاوند، سالهای سال است که آسفالت نشده اند به همین علت در اثر بارش برف و یخبندان تخریب شده است.

وی گفت: یکی دیگر از دلایل تخریب آسفالت خیابان های نهاوند نمک پاشی خیابان ها در مواقع برف و یخبندان است که سالانه خسارت سنگینی را به آسفالت شهر وارد می کند.

شهردار نهاوند ترمیم و بازسازی آسفالت خیابان ها و معابر را ضروری دانست و گفت: در بسیاری از خیابان های اصلی شهر شاهد تخریب آسفالت هستیم طوری که در برخی خیابان ها گودال و چاله های بزرگی در اثر تخریب آسفالت بوجود آمده و نارضایتی شهروندان و رانندگان خودروها به خصوص تاکسی داران را بدنبال داشته است.

محمد حسین پور ساماندهی کوچه ها و خیابان های شهر نهاوند را ضروری دانست و افزود: مردم انتظار دارند کوچه ها و خیابان ها سطح شهر نهاوند بهسازی و آسفالت ریزی شود.

حسین پور ادامه داد: پس از بازدید از کارخانه آسفالت شهرداری با جدید به دنبال راه اندازی این کارخانه هستم تا ظرف ۱۵ روز آینده نهضت آسفالت را در سطح شهر آغاز کنیم.

وی در پایان ضمن قدردانی از مردم که در مدیریت شهری و تغییر مبلمان شهر ایده و نظر می دهند گفت: مردم باید مانند مطالبه و درخواستی که برای آسفالت خیابانهای سطح شهر داشتند در تمام حوزه های مدیریت شهری با بیان نظر و رای خود نیز نقشی پویا و تاثیر گذار داشته باشند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. ح گفت:

    شهرنهاوندجای توسعه ندارد ،قفل شده و فوراااا نیازبه خط کشی جدید و نقشه طراحی باز آفرینی شهری دارد.(نقشه جدیدنهاوند نیاز است)

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش