حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 12610

صدای نهاوند:
استاندار همدان با سفر به شهر برزول نهاوند با خانواده شهید مدافع حرم «احمد شوهانی» دیدار و دلجویی کرد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، محمدناصر نیکبخت استاندار همدان در سفر یک روزه خود به شهر برزول نهاوند با خانواده شهید احمد شوهانی دیدار و گفتگو کرد.

استاندار همدان در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهدا اظهار کرد: خانواده های شهدا سرمایه های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند.

نیکبخت گفت: شهیدان در هشت سال دفاع مقدس از جان خود گذشتند تا امروز ما در آرامش و آسایش باشیم به همین دلیل تا ابد مدیون ایثارگری‌ها و رشادت‌های آنان هستیم و دلجویی از این خانواده ها وظیفه اصلی مدیران است.

سرگرد پاسدار «احمد شوهانی» از نیروهای گردان تکاور تیپ ۳۲ انصارالحسین(ع) استان همدان هفتم بهمن ماه سال جاری در درگیری با گروهک تکفیری داعش در منطقه مرزی «ازگله» به شهادت رسید.

در این دیدار حمیدوند فرماندار، ملکی فرمانده انتظامی، خزایی رئیس بنیاد شهید، سلگی بخشدار زرین دشت و جمعی دیگر از مدیران شهرستان نهاوند هم حضور داشتند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش