• کد خبر : ۱۲۴۸۹

صدای نهاوند:
همزمان با چهارمین روز از ایام مبارک دهه فجر ۷ طرح عمرانی - خدماتی در شهرستان نهاوند به بهره‌برداری رسید.

به گزارش صدای نهاوند، همزمان با چهارمین روز  از ایام مبارک دهه فجر ۷ طرح عمرانی با اعتباری افزون بر ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان نهاوند بهره برداری شد.

این طرح ها شامل یک واحد خانه عالم به مساحت ۶۰ متر مربع بود که با اعتباری افزون بر یک میلیارد ریال از محل اعتبارات خیرین اوقاف و امور خیریه ساخته شده است.

همچنین افتتاح بیست و ششمین پست زمینی شهرستان شامل ۵۰۰ کیلووات برق شهید محمد سیاوشی در محله فرمانداری بااعتبار یک میلیارد ریال به انجام رسید.

افتتاح نمازخانه دانشکده پیراپزشکی با اعتبار یک میلیارد ریال، افتتاح زمین ورزشی چندمنظوره دانشکده با اعتبار ۷۰۰ میلیون ریال، بهره برداری محوطه سازی و ساخت آلاچیق دانشکده بااعتبار ۲۰۰میلیون ریال، تجهیز اتاق های اداری و کلاسهای آموزشی دانشکده پیراپزشکی با اعتبار ۳۰۰میلیون ریال و تجهیز خوابگاه دانشجویی خواهران و برادران با اعتباری بالغ بر ۳۰۰میلیون ریال از دیگر برنامه های امروز در نهاوند بود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. Amin گفت:

    دانشگاه علوم پزشکی حق مردم نهاونداست.سه بیمارستان نهاوند نیازمند جدی دکتر هستند.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن